19 Nisan 2014 Cumartesi

KOMİK FLASH OYUNLAR

İnternet çağında yaşıyoruz. Erişimin eskiye nazaran oldukça kolay olduğu şu dönemde insanlar vakit geçirmek için bu aracı sıklıkla kullanır oldular. Hem yetişkinler hem de çocuklar kendilerini birçok oyun akımına kaptırdı. Çocuklar için daha cezp edici olan flash oyunlar hizmete sunuldu. Bu oyunlarda basit grafikler ile çocuğun ilgisini çekecek şekilde tasarımlar ortaya konuldu.



               Flash oyun oynamak üzere hazırlanmış yüzlerce site var. Oyungag bu sitelerden biridir. İçeriğinde barındırdığı yüzlerce oyun ile çocuk kullanıcıları kendisine çekmektedir. Ebeveynlerin güvenle kullandırabileceği bu oyun sitesi hem kız hem de erkek çocuklarına aynı oranda hitap etmektedir. Kız çocuklarına yönelik makyaj ve giydirme oyunları varken erkek çocuklarına yönelik ise macera ve yarış oyunları mevcuttur. Ayrıca her iki grubunda oynayabileceği komik oyunlar sitede bulunmaktadır. Zaten kullanıcı siteye girdiğinde ana sayfada bütün kategorileri görebilecektir.

Sitede ki komik oyunlardan biri olan Ramiz dayı zombilere karşı oyunu kullanıcının keyifle oynayacağı türden bir oyundur. Oyunda yaratılmış olan yerel bir karakter olan Ramiz dayı beyaz atletli pijamalı ve asabi bir insandır. Kendisine saldıran zombileri alt eder. Kullanıcı oyunda bu karaktere bürünür ve karşısına çıkan zombilerle savaşır. Sistemdeki oyunlar oldukça basit ve anlaşılırdır. Çocukların rahat anlayabileceği ve kendini geliştirebileceği oyunlar da sistemde bulunmaktadır. Hem hoşça vakit geçirip hem de zekalarını geliştirebilirler. Siteye herhangi bir üyelik yapmak gerekmez. Herhangi bir ücret talebinde bulunmamaktadır. Sadece internet bağlantınız olması yeterlidir.

                Hem çocuklarınızın boş vakitlerini güzel bir şekilde geçirebilmesi hem de sizin kontrolünüzde eğlenmesi için oyungag sitesini ziyaret etmelisiniz. Site yöneticilerinin çocuklarınıza yazdığı özel mesaj sayfanın alt köşesindedir. Buradan da anlaşılacağı üzere siteyi oluşturanlar bu konunun hassasiyetine hakimdir. Güzel vakit geçirmek ve kafa dağıtmak için yetişkinler dahi oyunlara iştirak edebilirler. Hem siz hem çocuklarınıza iyi bir eğlence için www.oyungag.com sitesini ziyaret etmelisiniz.